laurențiu theodoru, subprefectul usr plus, a fost destituit din funcție

Laurențiu Theodoru, propus de USR PLUS în funcția de subprefect al Sibiului, a fost destituit joi din funcție, la șase luni de la preluarea mandatului.

Prefecții și subprefecții USR PLUS au fost destituiți din funcție în ședința de Guvern de joi. Este vorba despre 14 prefecți, inclusiv cel al Capitalei, precum și 28 de subprefecți. Printre aceștia se numără și subprefectul Laurențiu Theodoru de la Sibiu.

„Nu se numesc alții pe posturi. Rămân posturi libere și se preiau din atribuții”, a spus, joi, premierul Florin Cîțu.

La începutul lunii martie, după numirea în funcție, Theodoru i-a mulțumit lui Florin Cîțu pentru validarea mandatului. „Pentru mine această numire este în primul rând o responsabilitate și îmi voi dedica toată energia pentru a-mi îndeplini atribuțiile de subprefect. Vreau să le mulțumesc premierului Florin Cîțu și viceprim-ministrului Dan Barna pentru acceptarea și validarea mandatului, colegilor mei din USR PLUS pentru susținere și Biroului Național al USR pentru încrederea acordată”, declara la acea vreme Laurențiu Theodoru.

După șase luni de la preluarea mandatului, Theodoru a fost destituit. În situația lui se află toți prefecții și subprefecții din partea USR PLUS din toată țara.

La cârma Prefecturii Sibiu se află în continuare Mircea Crețu în funcția de prefect și Sanda-Ligia Muntean, subprefect, ambii fiind propunerile PNL.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu