Emoționant - Femeia din Bacău, care nu și-a mai văzut rudele din Sibiu de 30 de ani, le-a găsit cu ajutorul sibienilor
Ana și Marian Mircea, rudele Getei Coman / foto: arhivă personală Geta Coman

Femeia din Bacău, care a cerut ajutorul reporterilor Ora de Sibiu pentru a-și regăsi rudele pe care nu le-a mai văzut de 30 de ani, a reușit să le contacteze. Verișoarele și nepoții săi locuiesc în continuare în județul Sibiu și, cu ajutorul oamenilor care au citit articolul, a putut să ia legătura cu ei.

Geta Coman a apelat la Ora de Sibiu în speranța că își va găsi rudele pe care nu le-a mai văzut de treizeci de ani. Într-o vreme își pierduse speranța că le va mai vorbi vreodată, însă la câteva ore de la publicarea articolului, o minune s-a întâmplat. Datorită sibienilor care s-au implicat, Geta și verișoarele ei au putut comunica din nou.

„Am reușit să vorbesc aseară (n.red.: luni) cu toți care au mai rămas în viață. Le mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Doar așa am putut da de ele”, este mesajul femeii.

Rudele de la Sibiu au citit povestea, aflând că Geta le caută. Au vorbit mai apoi la telefon și pe Facebook.

CITEȘTE AICI POVESTEA GETEI PE LARG

Timp de treizeci de ani, femeia a încercat pe mai multe căi să ia legătura cu rudele sale de la Sibiu. Nu a reușit nicicum. Nu au păstrat adresele, nici numerele de telefon, iar pe Facebook nu îi găsea. Femeia este acum recunoscătoare și mulțumită că s-a întregit familia.

Ultima oră

Comentariul meu