accident la ieșire din miercurea sibiului între un autocar și o mașină - intervine descarcerarea

Un accident rutier a avut loc, marți după-amiaza, la ieșirea din localitatea Miercurea Sibiului către județul Alba. Un autocar și o mașină au intrat în coliziune, iar în urma impactului două persoane au fost rănite. Una dintre ele este încarcerată.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut pe DN 1, la ieșirea din Miercurea Sibiului spre județul Alba, în zona Miercurea Băi. „Este vorba despre o coliziune între un autocar condus spre Sebeș și un autoturism condus din sens opus. În autocar se aflau în jur de 20 de persoane, înmatriculat în județul Vâlcea”, informează IPJ Sibiu.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre conducătoarea autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din județul Alba, și pasagera din mașină. Persoanele din autobuz nu au fost rănite. Autocarul era condus de un bărbat din Vâlcea în vârstă de 60 de ani.accident la ieșire din miercurea sibiului între un autocar și o mașină - intervine descarcerarea

„Din primele informații sunt implicate 2 persoane dintre care una încarcerată, ambele conștiente. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj descarcerare”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea accidentului. Trafic blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu