un nou focar de coronavirus la sibiu - la o companie de software
foto: arhivă

Un nou focar de coronavirus a fost înregistrat în județul Sibiu. Celelalte două, depistate în luna august la companiile auto, au fost stinse.

Un singur focar de coronavirus este activ, în prezent, în județul Sibiu. Acesta a fost identificat în prima zi din luna septembrie. Trei persoane de la o companie de software din municipiu sunt infectate cu COVID-19.

„La data curentă este activ un singur focar de infecție cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Sibiu, înregistrat la o companie de software din Sibiu, format din 3 cazuri”, spune Krisztina Gaal, purtătorul de cuvânt al DSP Sibiu.

În luna august, alte două focare covid au fost identificate în Sibiu, la două fabrici producătoare de componente auto. Ambele focare au fost stinse între timp.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 26.992 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21.600 de persoane, iar 1.080 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 83 persoane, dintre care pe ATI 11 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 431 de teste.

Ultima oră

Comentariul meu