accident la săliște din cauza unui șofer beat turtă
Foto Arhivă

Un bărbat s-a urcat beat la volan și, din cauza aburilor alcoolului, pe strada Gării din Săliște, a pierdut controlul volanului și a intrat într-o mașină condusă de o femeie.

„La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 20,00, pe strada Gării din orașul Săliște, în timp ce conducea un autoturism dinspre DN 1, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către o tânără în vârstă de 23 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, s-a constatat că testarea bărbatului a indicat o valoare de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice după care polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu