video foto: lucrări de modernizare pe strada țiglarilor - se toarnă asfalt nou

Au început lucrările de modernizare a străzii Țiglarilor din municipiul Sibiu. Echipele aflate în teren au decopertat asfaltul vechi, urmând ca în curând să fie turnat un strat nou. Conducătorii auto trebuie să circule cu atenție în această zonă.

Au început lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Țiglarilor. Muncitorii au intervenit în teren din această săptămână, pe tronsonul de la intersecția cu strada Lutului și până la intersecția cu strada Lacul lui Binder.

[fvplayer id=”154″]

Stratul de asfalt existent de pe stradă a fost decopertat, urmând ca următoarele zile să se toarne unul proaspăt.

video foto: lucrări de modernizare pe strada țiglarilor - se toarnă asfalt nou

video foto: lucrări de modernizare pe strada țiglarilor - se toarnă asfalt nou

Lucrările de modernizare a străzii au loc inclusiv în zona intrărilor către Lacul lui Binder, bază de agrement și sport ce urmează a fi deschisă la finalul anului.

video foto: lucrări de modernizare pe strada țiglarilor - se toarnă asfalt nou video foto: lucrări de modernizare pe strada țiglarilor - se toarnă asfalt nou video foto: lucrări de modernizare pe strada țiglarilor - se toarnă asfalt nou

CITEȘTE ȘI: Lacul lui Binder prinde contur – Cum arată viitoarea bază de agrement și sport

Până să înceapă lucrările, sibienii care locuiesc în această zonă s-au plâns că drumul le dă mari bătăi de cap din cauza gropilor, denivelărilor, canalelor ridicate și zonelor peticite. (VEZI AICI CUM ARĂTA STRADA ȚIGLARILOR ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu