video: drifturi în giratoriul de la veștem - clipul, încărcat pe contul sibianului care se învârtea în sens la cimitir
Sursa: Captură Instagram liw89m

Un șofer a fost filmat în timp ce se învârtea în sensul giratoriu de la Veștem și a publicat clipul pe rețelele de socializare. Contul pe care a fost încărcată filmarea îi aparține sibianului care, în luna iunie, a făcut drifturi în giratoriul de pe Calea Dumbrăvii, din dreptul Cimitirului Municipal Sibiu. Autoturismul care apare în înregistrarea video nu are numere de înmatriculare.

La mijlocul lunii iunie a acestui an, un sibian se dădea în spectacol în sensul giratoriu de pe Calea Dumbrăvii, chiar în dreptul Cimitirului Municipal. Ziua în amiaza mare, în văzul tuturor, fără să-i pese de restul participanților la trafic, șoferul s-a crezut într-o scenă din „Tokyo Drift”. Imediat după apariția imaginilor în spațiul public, bărbatul a fost luat la ochi de polițiști, astfel că după câteva zile a fost identificat și amendat.

YouTube video

La câteva luni distanță, pe contul de Instagram al sibianului a apărut un nou clip video. Și de această dată, în filmare apare un autoturism la volanul căruia se află un șofer care s-a dat în stambă. Fiindcă mașina nu are numere de înmatriculare, este greu de stabilit din filmare cine este posesorul vehiculului. Aceasta a și fost, de altfel, intenția celui de la volan, întrucât pe contul respectiv de Instagram, în descriere, este menționat „driver (șofer): ?!”.

CITEȘTE ȘI: Figuri de băiat de oraș – S-a dat în spectacol în giratoriu la cimitir

Sursa video: Instagram Profil Public/liw89m

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii