un sibian și-a făcut mașina zob într-un stâlp pe milea - a fost amendat de poliție
Sursa: Facebook/Info Trafic Jud. Sibiu

Un șofer din Sibiu și-a făcut mașina praf, miercuri seara, după ce s-a izbit de un stâlp. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale. Tânărul aflat la volan a fost amendat de poliție.

O autotamponare s-a produs, miercuri seara, în jurul orei 22:00, pe Bulevardul G-ral Vasile Milea din municipiul Sibiu. Din cauză că avea viteză prea mare, iar carosabilul era umed, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și s-a izbit de un stâlp.

„Pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, un sibian în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului condus spre Piața Unirii, iar la intersecția dintre Bulevardul G-ral Vasile Milea cu strada Eroilor a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de iluminat public”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Mașina condusă de tânărul de 25 de ani s-a făcut zob. Șoferul a fost sancționat contraventional cu amendă în valoare de 1.450 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu