vietnamezul care și-a înjunghiat colegul de cameră la sibiu a fost arestat preventiv
foto: arhivă

Vietnamezul în vârstă de 41 de ani care și-a înjunghiat colegul, duminică seara, într-un imobil din cartierul Hipodrom II a fost arestat preventiv. Acesta va sta 30 de zile în spatele gratiilor.

Scene sângeroase s-au petrecut, duminică seara, într-un imobil de pe strada Călugăreni din municipiul Sibiu. Doi bărbații, ambii muncitori vietnamezi cu permis de ședere în România, s-au luat la bătaie. La un moment dat, unul l-a înjunghiat pe celălalt în zona gâtului, spatelui și toracelui.

Acesta și-a lăsat prietenul într-o baie de sânge și a fugit. A fost prins pe o stradă din apropiere de polițiștii sibieni care l-au reținut. Acum, Nguyen Van Quang va sta 30 de zile în arestul IPJ Sibiu, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

VEZI AICI IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

CITEȘTE ȘI: Străinii care s-au încăierat în Hipodrom II sunt vietnamezi 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului N.V.Q. cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor (…), în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 30.08.2021, până la data de 28.09.2021, ora 24,00 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul instanțelor.

Ultima oră

Comentariul meu