primul sibian vaccinat mort la sibiu - alte două decese în ultimele 24 de ore
Sursa: bashinform.ru

Sibiul înregistrează marți primul deces al unui pacient vaccinat infectat cu virusul SARS-CoV-2. Alte două persoane nevaccinate au murit în ultimele 24 de ore.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26849, 30 persoane fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

„Până la data curentă au fost vindecate 21539 de persoane, iar 1076 persoane au decedat, 3 în ultimele 24 de ore, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 62 persoane, dintre care pe ATI 8 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 813 de teste”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Dintre persoanele decedate marți, una era vaccinată. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care era internat pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Sursele Ora de Sibiu au declarat că bărbatul era vaccinat cu serul produs de Pfizer și a fost internat la SCJU în data de 26 august. Acesta avea hipertensiune arterială.

Alte două femei, în vârstă de 62 și 73 de ani, nevaccinate, internate la Spitalul Municipal Mediaș, au decedat.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 582 persoane aflate în carantină și un număr de 153 persoane în izolare.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. @ JFK
    Cati ani ai copilas? Dupa ceea ce scrii ai vreo 12. Eu nu ma cert cu stiinta, ma cert cu prostii care debiteaza imbecilitati propagandistice si se mai si cred tare destepti. Si prosti si fuduli, ca asa merg astea doua, mana in mana.
    Este plina lumea de vaccinisti propagandisti care si-au facut injectia si au murit subit la scurt timp dupa aceea. Vezi sa nu te numeri printre aia, ca atunci va fi prea tarziu sa intelegi ca ai fost folosit drept cobai.

  2. @Andrei
    Mai bine vaccinat decat nevaccinat,o spun toate studiile stiintifice,dar daca tu te certi cu stiinta,atunci cearta-te si cu aia care ti-au oferit posibilitatea sa vorbesti la mobil,sa scrii tampenii pe internet sau la aia care au inventat curentul!!!

    1. @jfk Toate studiile științifice? Serios? Așteptăm niste linkuri. Cand la intrebat Badea pe Arahat de studii a spus ca nu-si aduce aminte. La fel si Gheorghiță cand a fost intrebat de Tucă. Asa că lasa-ne cu aberatiile științifice. Cdc-ul spune ca o persoană vaccinata are aceeasi incarcatura virala cu una nevaccinata, deci yransmite la fel. Spitalele din Israel sunt pline de vaccinati. De ce? Ca fac forma ușoară? JFK trezeste-te draga la realitate. Nu iti pare nimic dubios legat de ceea ce traim acum? Nu vezi ca încearcă sa dezbine si sa controleze populatia cu masuri care nu mai au legătură cu sanatatea?

  3. A facut o “forma usoara” si a murit? Ce propaganda ticaloasa au facut politicienii cu “specialistii” lor. Acum se culeg roadele. Mor vaccinatii si din cauza vaccinului si de Covid, pentru ca injectia aia nu este vaccin este terapie genetica experimentata pe prosti.