video: imagini sângeroase la sibiu din imobilul în care s-au încăierat vietnamezii
Captură ecran/ Facebook Ziua Online

O nenorocire aproape că s-a petrecut, duminică seara, într-un imobil din cartierul Hipodrom II din Sibiu. Doi bărbați, colegi de muncă și prieteni, s-au certat. Conflictul dintre ei a degenerat rapid, astfel că unul a sărit cu cuțitul la celălalt și l-a înjunghiat. Victima a sângerat minute bune până când a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul a încercat să fugă imediat după ce și-a dat seama ce a făcut, însă nu a reușit să ajungă prea departe, căci polițiștii i-au dat de urmă.

Teribilul eveniment s-a petrecut într-un imobil de pe strada Călugăreni din municipiul Sibiu. Acolo erau cazați mai mulți muncitori angajați la o firmă de construcții, iar la această firmă lucrau și cei doi bărbați între care a izbucnit scandalul.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor la Sibiu – Doi bărbați străini s-au încăierat

Bărbații ar fi fost prieteni și, pe lângă că erau și colegi de muncă, există încă o legătură între ei, aceea că amândoi sunt cetățeni vietnamezi cu permise de ședere în România. În urma scandalului, unul dintre ei a fost înjunghiat în zona gâtului, toracelui și spatelui și a fost dus la spital. Celălalt, agresorul, a fugit printre case până pe strada Oituz, unde l-au prins polițiștii.

Camera unde a avut loc totul este desprinsă din scenele de groază. Sânge pe saltele, pe podea, pe haine – imagini ce transmit o stare de nesiguranță. În acest loc au pătruns anchetatorii pentru a pune cap la cap cele întâmplate.

CITEȘTE ȘI: Străinii care s-au încăierat în Hipodrom II sunt vietnamezi 

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanța  procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea inculpatului, cauza urmând să fie înaintată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

Sursa video: Facebook/Ziua Online

Ultima oră

Comentariul meu