video – fc hermannstadt, victorie categorică cu csikszereda - sibiul e pe trei în liga 2

FC Hermannstadt s-a impus la scor în meciul de pe teren propriu, de la Mediaș, cu FK Csikszereda, în ultimul joc al etapei a 5-a a Ligii 2. Sibienii au învins cu scorul de 4-1, golurile fiind marcate de Petrescu, Oroian, Popescu și Balaure. Sibiul este pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu Steaua și Concordia Chiajna, însă diferența dintre ele este făcută de golaveraj. a FC Hermannstadt va juca etapa viitoare în deplasare cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Primul gol a venit destul de târziu în prima repriză, în minutul 39, după o execuție superbă a lui Petrișor Petrescu, anunță liga2.ro. Faza a fost la câteva secunde după ce Pop parase o dublă mare ocazie a lui Petre Ivanovici.
În partea secundă, Alexandru Oroian (54′) și Călin Popescu (74′) au finalizat două dintre multele ocazii avute de sibieni, noua achiziție Richard Jelena (88′), aflat la debut pentru FK Csikszereda, a spart gheața pentru echipa sa și a marcat primul ei gol în acest sezon, însă gazdele au mai punctat o dată în prelungiri, din lovitură liberă, prin Silviu Balaure (90+1′).
FC Hermannstadt acumulează 13 puncte și urcă în clasament pe locul 2, între Steaua și Concordia Chiajna, cu care e la egalitate, însă diferența dintre ele e făcută de golaveraj, 11-4 (7) față de 11-3 (8), respectiv 8-1 (7). FK Csikszereda rămâne cu 0 puncte, ca Unirea Constanța, și e tot pe locul 19, cu golaveraj 1-11.

YouTube video

Urmează pauza din timpul meciurilor naționalelor, campionatul Ligii 2 întrerupându-se în premieră la fel ca Liga 1, iar în etapa a 6-a FC Hermannstadt va juca la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în timp ce FK Csikszereda va juca pe teren propriu cu ”U” Cluj. Partidele încă nu au fost programate cu exactitate, ele urmând a avea loc în jurul datei de 11 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu