străinii care s-au încăierat în hipodrom ii - sunt vietnamezi și lucrau în construcții la sibiu
Strada Călugăreni/Google Maps

Doi bărbați s-au luat la ceartă, duminică seara, într-un imobil din Sibiu. Lucrurile au degenerat, astfel că unul dintre ei a fost înjunghiat în zona gâtului și toracelui. Se pare că aceștia se cunoșteau, erau chiar colegi de muncă și sunt cetățeni străini. Agresorul a fugit imediat după ce și-a lovit prietenul, fiind prins la scurt timp de polițiștii sibieni.

Alarma s-a dat duminică seara prin apel la 112. Puțin după ora 22:00, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la un imobil din cartierul Hipodrom II de pe strada Călugăreni.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor la Sibiu – Doi bărbați străini s-au încăierat – Unul rănit grav

Scandal între doi colegi de muncă

Cei doi bărbați, amândoi cetățeni vietnamezi, cu drept de ședere în România, sunt colegi de muncă și au 41 de ani. Aceștia lucrează în construcții pe raza municipiului Sibiu. Duminică seara, a izbucnit un conflict spontan între ei, astfel că unul dintre bărbați l-a înjunghiat pe celălalt.

„În seara zilei de 29 august, în jurul orei 21,45, într-un imobil din municipiul Sibiu, între doi bărbați, ambii în vârstă de 41 de ani, cetățeni străini cu drept de ședere în România, ar fi izbucnit un conflict spontan în urma căruia unul dintre cei doi bărbați l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona gâtului și a toracelui. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Agresorul a fugit

Imediat după fapta comisă, agresorul a fugit. A fost prins la scurt timp de polițiștii sibieni în același cartier, pe strada Oituz.

„Imediat după incident, presupusul agresor a fugit din imobil, fiind depistat în scurt timp de către polițiști în municipiul Sibiu. Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea audierii cu privire la cele constatate. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cauza penală vizând săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor”, mai spune Welter.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa  procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea inculpatului, cauza urmând să fie înaintată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

Ultima oră

Comentariul meu