dani coman pleacă de la fc hermannstadt - are ofertă de la cfr cluj

CFR Cluj va avea un nou staff și o nouă conducere executivă în săptămâna de după meciul cu FCSB. Finanțatorul Neluțu Varga caută oameni care să fie plasați în funcțiile cu responsabilitate din club, între discuțiile privind preluarea băncii tehnice.

Dacă acolo toate informațiile duc spre revenirea lui Dan Petrescu, în privința postului de președinte executiv Varga a studiat mai multe piste, printre care Dani Coman, Florin Prunea, Iuliu Mureșan și chiar Marius Bilașco.

Dani Coman este noul președinte al lui CFR Cluj

Surse Prosport din cadrul conducerii spun că finanțatorul CFR-ului s-a decis chiar în ziua meciului cu FCSB și că cel cărui îi va încredința frâiele clubului este Dani Coman, cu care s-au și purtat discuții de principiu în ultimele zile.

„Este un profesionist desărvârșit”, pare să le fi spus Neluțu Varga apropiaților, după ce finanțatorul și-a luat referințe de la foștii colaboratori ai lui Coman.

Fostul președinte al Astrei se va reîntâlni la CFR și cu Bogdan Mara, cei doi colaborând în sezonul precedent la formația din Giurgiu.

După retrogradarea echipei, Dani Coman a plecat la Hermannstadt, unde l-a numit antrenor pe Marius Măldărășanu. Sibienii au început cu 3 victorii și un egal Liga 2, dar fostul portar le-a vorbit apropiaților de faptul că nu îl încântă foarte mult nici orașul și nici ideea de a activa în liga secundă, pentru cel puțin un an, anunţă Prosport.

Dani Coman a oferit o primă reacţie despre interesul lui CFR Cluj, n-a infirmat oferta, dar a amânat discuţia pentru zilele următoare.

Prima reacţia a lui Dani Coman despre oferta de la CFR Cluj: ”Am meci cu Hermannstadt”

Dani Coman a avut performanţe excelente ca preşedinte la Astra, unde a reuşit să câştige, printre altele, primul titlu din istorie.

Însă, în această vară, Dani Coman a acceptat să plece de la Astra la Hermannstadt din cauza gravelor probleme financiare pe care le are clubul din Giurgiu, care fac aproape imposibilă revenirea în Liga 1.

Însă Dani Coman a primit în ultimele zile o ofertă mult mai interesantă. Neluţu Varga vrea să-l aducă preşedinte la CFR Cluj, funcţie ocupată până acum de Marian Copilu.

Într-o primă reacţie, Dani Coman n-a infirmat oferta, dar spune că va oferi mai multe detalii despre acest subiect după meciul lui Hermannstadt cu Csikszereda, programat astăzi, de la ora 14:00.

”Ceea ce vă pot spune este că mâine (n.r. astăzi) am meci cu Hermannstadt Sibiu şi vreau să mă concentrez şi eu, şi echipa asupra jocului. Ce va fi apoi vom vedea. Până mâine nu vă pot spune mai multe.

Nu vreau să facem supoziţii sau ceva de genul acesta. După meciul de mâine putem vorbi despre o eventuală ofertă”, a declarat Dani Coman pentru Realitatea Sportivă.

În cazul în care negocierile dintre CFR Cluj şi Dani Coman nu se vor încheia cu succes, Neluţu Varga îi mai are pe listă pentru funcţia de preşedinte pe Iuliu Mureşan şi Florin Prunea.

Ultima oră

Comentariul meu