video: mai mulți elevi de la „goga” participă la un festival în focșani - au nevoie de susținerea sibienilor
Captură YouTube/Boovie Festival

Mai mulți elevi de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu s-au înscris la un festival-concurs de book-trailere din Focșani. Copiii au ales o carte pentru care au realizat un trailer, arătându-și astfel abilitățile artistice și tehnice. Clipul elevilor a fost premiat cu mențiune, iar acum au nevoie de susținerea sibienilor pentru a câștiga premiul de popularitate.

Boovie este un festival-concurs de book-trailere care oferă elevilor participanți o formă de instruire bazată pe dezvoltare personală și mijloace nonformale: citire conștientă, trailer, actorie, scriere creativă, montare-editare film, cinematografie, spot publicitar. Festivalul a avut loc în municipiul Focșani, județul Vrancea, în perioada 27 – 29 august 2021, în format online.

Pentru acest festival-concurs, mai mulți elevi ai clasei a VI-a B de la Colegiul Național „Octavian Goga” au pregătit un trailer pentru cartea „Lămâi, cărți și prieteni” de Jo Cotterill. Filmulețul poate fi vizionat mai jos:

YouTube video

Elevii echipei „Ștrumfii din satul pierdut” au obținut mențiune pentru videoclipul lor, însă mai au o șansă la premiul de popularitate. Astfel, îi puteți susține cu un Like la trailerul de mai sus. Pentru ca votul să fie luat în considerare este necesar să vă abonați la canalul de YouTube Boovie Festival. Echipa poate fi votată până la data de 2 septembrie.

Ultima oră

Comentariul meu