McLaren de 200.000 de euro distrus pe autostrada Transilvania. Șoferul a întrat în parapeți
g4media.ro

Un bolid de lux de 200.000 de euro s-a făcut praf pe Autostrada Transilvania. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeți chiar  între Gilău și Nădășelu.

 

Șoferul unui McLaren a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit cu putere de peretele metalic dintre cele două sensuri de mers. Șoseaua era udă din cauza ploii, iar martorii spun că bărbatul avea o viteză foarte mare.

”Avea viteză foarte mare. Afară plouă și nu a mai avut control asupra mașinii. Rezultatul îl puteți vedea. Mașina este praf. Șoferul a coborât singur din mașină”, ne-a spus un martor.

”Acvaplanarea si caii putere au facut-o praf, dar viteza nu a fost mare, ci puterea a impins-o sub parapet”, a spus un alt martor.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă, pagubele sunt însemnate.

Potrivit surselor G4Media.ro, bărbatul avea permisul de conducere reținut de poliție în urmă cu cinci zile, fiind surprins cu 201 km/ h.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani le-ar fi spus polițiștilor că nu avea viteză la momentul producerii accidentului (aproximativ 95 km/h), însă rula pe ploaie într-un sector de drum în care limita de viteză era de 80 km/h.

Ultima oră

Comentariul meu