nouă materiale școlare de care au nevoie studenții online

În primii ani de școală, probabil că vi s-a dat o listă de rechizite de cumpărat pentru noul an universitar. Cu toate acestea, atunci când începeți facultatea, această decizie depinde în mare măsură de dvs. În funcție de nevoile dvs. individuale, vă sugerăm să vă achiziționați articolele de pe această listă de rechizite, astfel încât să fiți pregătiți să începeți semestrul corect.

Cumpărăturile pentru rechizite sunt atât interesante, cât și copleșitoare. Anul acesta, ca orice altceva, cumpărăturile pentru rechizite școlare vor fi diferite, deoarece mulți studenți își vor ține cursurile online.

Studiatul la distanță acasă necesită o listă proprie de consumabile esențiale. Sigur, veți avea nevoie în continuare de creioane și caiete sau hârtie, dar articole precum obiecte comunale pentru clasă nu vor mai fi necesare.

În schimb, există câteva articole școlare noi de care ați putea avea nevoie dvs. sau copiii dvs., consumabile care vor fi foarte utile pentru studiatul la distanță. Consultați lista de rechizite care trebuie să aibă pentru anul universitar 2021 mai jos.

Un computer de încredere și acces la internet

Veți avea nevoie de un computer de încredere care să funcționeze la o viteză bună și să poată gestiona o varietate de programe diferite. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă lăudați cu cel mai recent și cel mai scump model, dar ar trebui să puteți lucra pe el, cu întreruperi minime. De asemenea, internetul dvs. ar trebui să fie rapid și fiabil și nu este o idee rea să aveți câteva opțiuni de rezervă pentru a vă conecta online, dacă conexiunea dvs. principală are probleme.

Un scaun confortabil

Spre deosebire de o situație tradițională de facultate în care studenții tind să se mute dintr-o sală de clasă în alta, s-ar putea să stați într-un singur loc pentru o vreme, în timp ce studiați online. Având în vedere acest lucru, ar trebui să aveți un scaun confortabil pe care să îl puteți regla la nivelul potrivit, pentru a vă vedea computerul cu ușurință.

Un spațiu de lucru separat

Desemnați o zonă separată pentru studiat, cu un birou și spațiu pentru caiete, manuale și alte articole. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați și să începeți să studiați mai ușor decât dacă ați face-o pe canapea sau din pat.

Orice software necesar

Software-ul de care aveți nevoie pentru a studia online va fi probabil acoperit de Microsoft Office 365. Acesta permite studenților să instaleze cea mai recentă versiune de Office 365 pe până la cinci computere personale și dispozitive mobile, oferindu-vă acces la programe precum Word, Excel, PowerPoint , Outlook și OneNote.

Căști

Când ascultați un curs, oamenii din jur probabil nu vor dori să îl audă, indiferent dacă sunteți acasă, într-o bibliotecă sau la o cafenea. Folosirea unui set de căști va ajuta să vă asigurați că nu îi deranjați pe cei din jur și, de asemenea, puteți elimina zgomotul exterior pentru a reduce la minimum distragerea atenției.

Imprimantă și hârtie pentru imprimantă

Chiar dacă multe teme pot fi trimise online, vă recomandăm să imprimați cursuri pentru utilizare proprie dvs. sau ca să le accesați offline. Imprimarea unei silabe pentru fiecare curs și menținerea acesteia la îndemână facilitează, de asemenea, organizarea pe termen lung.

Materiale școlare tradiționale

O mare parte din munca dvs. se va face pe computer, dar veți dori să aveți în continuare articole precum pixuri, creioane, markere, caiete și dosare la îndemână. În funcție de cursurile pe care le urmați, poate fi necesar să achiziționați manuale și cărți suplimentare.

Un calendar online sau pe hârtie

Urmărirea sarcinilor zilnice și a termenelor limită în curs pe parcursul semestrului este imperativă pentru succesul dvs. Un calendar de hârtie sau online vă va ajuta să vă asigurați că nu uitați nimic important.

Un rucsac

S-ar putea să credeți că nu veți avea nevoie de un rucsac pentru cursuri online, deoarece nu veți merge din clasă în clasă. Cu toate acestea, deținerea unui rucsac cu spațiu pentru laptop, cărți și alte consumabile se va dovedi utilă atunci când vă îndreptați către o sesiune de studiu cu un coleg de clasă sau vă mutați într-o altă locație pentru o schimbare de peisaj.

Ultima oră

Comentariul meu