câine din rasa akita pierdut la cisnădioara - se oferă recompensă

Luna, o cățelușă din rasa Akita Inu, a dispărut de la Cisnădioara. Stăpânii ei o caută neîncetat de aproape două săptămâni, însă nici urmă de ea. Cine reușește să o aducă pe Luna înapoi acasă va primi o recompensă.

câine din rasa akita pierdut la cisnădioara - se oferă recompensă

Cățelușa Luna are cinci ani și este cel mai bun prieten al unei familii din Cisnădioara. În data de 14 august, aceasta a dispărut. „Luna a dispărut din zona unui camping, este posibil să o fi luat cineva din apropierea casei. Oferim recompensă celui care o va aduce înapoi la noi”, spune Alexandra Trausan, stăpâna cățelușei din rasa Akita Inu.

De când a dispărut, stăpânii au început să o caute în toată localitatea. Au împărțit chiar și flyere în zonele din apropiere în speranța că cineva o va vedea hoinărind pe undeva. Fiindcă Luna este foarte prietenoasă cu oamenii, stăpânii ei se gândesc că cineva a luat-o acasă.

„Luna este sterilizată, avea o zgardă roșie la gât și era în perioada de năpârlire. Noi și cele două fiice ale noastre îi simțim lipsa. Vă rugăm să ne ajutați să o găsim”, mai spune Alexandra Trausan.

Cățelușa a fost declarată ca fiind pierdută atât la poliție, cât și la veterinar. Dacă o vedeți, sunați la numărul de telefon 0751252005.

Ultima oră

Comentariul meu