află acum ce trebuie să știi înainte de a-ți alege ținuta pentru plajă

Majoritatea bărbaților își neglijează aspectul pe plajă și aleg un short și un tricou la întâmplare, nefiind preocupați și de calitatea materialului sau de forma acestora. Când vine vorba de alegerea costumului de baie, trebuie să ai în vedere anumite aspecte esențiale. Nu toate short-urile de plajă se potrivesc fiecărui tip de corp. Trebuie să știi care sunt caracteristicile corpului tău și în baza acestora să îți alegi ținuta. Dacă vrei să afli ce trebuie să știi înainte de a-ți alege ținuta potrivită pentru plajă, citește în continuare acest articol.

Iată 4 sfaturi utile pentru a alege o vestimentație perfectă pentru plajă!

Alege materialul potrivit

Materialul vestimentației tale este extrem de important, fiindcă ia contact cu foarte mulți factori, precum: apa, soarele, nisipul sau clorul, care pot crește starea de disconfort, dacă nu este ales corespunzător. Lycra este un material potrivit pentru înot, pe când costumul din poliester este cunoscut ca fiind un material rezistent și confortabil.

Stabilește unde vrei să-l folosești

Pentru a decide care este tipul de costum de baie de care ai nevoie, trebuie să știi exact unde o să-l folosești. Gândește-te bine la forma corpului tău, dar și la locul în care vrei să porți costumul de baie. De exemplu, slipii sunt folosiți adesea la bazinele de înot, însă dacă vrei o ținută potrivită pentru o petrecere la piscină, atunci poți alege un short de culoare închisă, care să imite pantalonii. 

Urmează-ți stilul

Indiferent dacă ești un tip clasic sau ai un stil îndrăzneț, modelele de short-uri de baie sunt nelimitate. Pentru cei care preferă stilul clasic este recomandată purtarea costumelor de baie negre, iar pentru aceia moderni este indicat un costum cu imprimeuri exotice, care poate fi accesorizat cu o pălărie și o pereche de ochelari.

Alege în funcție de forma corpului tău

Alegerea costumului de baie potrivit poate fi dificilă. Pentru a alege exact ceea ce ți se potrivește, poți începe printr-o scurtă analiză a corpului tău. Dacă ești înalt și slab, atunci optează pentru o pereche de pantaloni și evită să achiziționezi slipi. Dacă ești înalt, dar ai masă musculară, poți alege din modelele de short-uri de baie care au o culoare mai închisă. Boxerii sau short-urile scurte sunt potrivite pentru bărbații scunzi. Poți alege mai multe modele din magazinul de specialitate Boarders.ro, cunoscut pentru calitatea materialelor și prețurile avantajoase.

Oricare dintre sfaturile de mai sus te va ajuta să fii cu un pas mai aproape de o ținută de plajă perfectă. Găsește-ți costumul de baie potrivit și bucură-te de vacanță! 

 

Ultima oră

Comentariul meu