adrian bibu în ședința cl sb: consilierii locali invitați să aprobe ghidul de bune practici pentru traseele de drumeție

Liderul consilierilor PNL a propus aleșilor locali să își asume în ședința următoare a Consiliului Local, Ghidul de Bune Practici pentru Amenajarea Traseelor de Drumeție Pedestră și de Cicloturism în Zona Montană și Colinară în Județul Sibiu, aprobat recent de Consiliul Județean Sibiu.

“Municipiul Sibiu este principalul motor al turismului și vă propun ca în următoarea ședința să introducem pe ordinea de zi aprobarea la nivel de Consiliu Local a Ghidului. Vom face, astfel, prin aprobarea la rândul nostru a măsurilor unitare de amenajare și întreținere a traseelor, o  demonstrație a seriozității cu care tratăm dezvoltarea turismului și Programul <Anii Drumeției> ”- a spus Adrian Bibu în plenul ședinței Consiliului Local Sibiu.

Bibu a propus chiar ca aleșii Sibiului, consilierii și primarul, să participe  la o drumeție pentru a înțelege mai bine ce înseamnă programul “Anii Drumeției” și pentru a identifica modalități de sprijinire a acestui demers.

Adrian Bibu este, în calitate de administrator public al județului Sibiu, unul dintre coordonatorii Programului  „Anii Drumeției” inițiat de Consiliul Județean Sibiu și derulat pe parcursul a doi ani.

Ultima oră

Comentariul meu