video: un sibian și-a stricat mașina într-un crater imens pe calea dumbrăvii - „poliția nu m-a luat în seamă”

Șoferii care ajung pe Calea Dumbrăvii trebuie să circule cu mare grijă fiindcă, în zona intersecției cu strada Siretului, un crater imens s-a format în asfalt. Un conducător auto a avut ghinionul să intre cu roata fix în groapă și să își avarieze autoturismul. Imediat după incident a sunat la Poliția Locală pentru a semnala cele întâmplate, însă spune că nu a fost luat în seamă.

video: un sibian și-a stricat mașina într-un crater imens pe calea dumbrăvii - „poliția nu m-a luat în seamă”

Un crater imens s-a format pe Calea Dumbrăvii la intersecția cu strada Siretului. Groapa este atât de adâncă încât șoferii care calcă în ea își pot strica mașinile. Un sibian a intrat în ea din plin, miercuri seara, când, din cauză că iluminatul public nu funcționa în zona respectivă, iar groapa era plină cu apă din cauza ploilor, nu a observat-o la timp. Groapa respectivă nu este semnalizată în niciun fel, în ciuda dimensiunii și adâncimii ei.

„Aseară, în jurul orei 21:00, aveam de livrat o comandă aici, la numărul 145, pe Calea Dumbrăvii, și aproape de sensul giratoriu, am intrat pur și simplu într-o groapă nesemnalizată cu mașina. Groapa are aproximativ 30 de centimetri. Mi-am rupt apărătorile de la roți de pe lateral și mi-am crăpat pragul”, spune Iulian Popa, sibianul care și-a stricat mașina în groapă.

video: un sibian și-a stricat mașina într-un crater imens pe calea dumbrăvii - „poliția nu m-a luat în seamă” video: un sibian și-a stricat mașina într-un crater imens pe calea dumbrăvii - „poliția nu m-a luat în seamă”

Imediat după incident, șoferul sibian a sunat la 112, fiind redirecționat către Poliția Locală. Acesta spune că agenții care au discutat cu el i-au confirmat că groapa va fi semnalizată, însă a doua zi aceasta arăta exact la fel.

„Am contactat autoritățile în jurul orei 21:20 și mi-au spus faptul că o să vină o echipă în zonă, ceea ce nu s-a întâmplat, drept dovadă nici acum (n.red.: a doua zi) nu este semnalizată groapa. Mi-au spus că vor semnaliza problema. Am sunat întâi la 112, apoi la Poliția Locală Sibiu. Am continuat discuțiile cu Poliția Locală și mi-au confirmat faptul că vor lua măsuri și să merg cu dovezile, adică cu bara ruptă și cu apărătorile de dedesubt la Primărie”, mai spune sibianul.

Ora de Sibiu a cerut un punct de vedere din partea Primăriei Sibiu însă, până la ora publicării acestui articol (15:58), nu a fost primit niciun răspuns.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. O porcarie ce se intampla in orasul asta…cel puti lucrarea aceea de tot rahatul nu se mai gata de parca acolo construiesc o pista ptr avioane…nesimtire si incompetenta …

      1. O porcarie ce se intampla in orasul asta…cel puti lucrarea aceea de tot rahatul nu se mai gata de parca acolo construiesc o pista ptr avioane…nesimtire si incompetenta …

  2. In tot orasul rar gasesti o strada fara cateva sapaturi prost reparate sau chiar lasate asa ne acoperite ,adio suspensii iti lasi rotile pe drumurile din Sb….dar cui ii pasa, ca doar e capitala culturala , ba mai mult si a bunelor maniere , sictir