un manager de spital acuză că se dau certificate de vaccinare pe bani, fără imunizare

O serie de pacienți bolnavi de COVID-19, care aveau certificate de vaccinare dar prezentau o evoluție discrepantă a bolii, l-au determinat pe Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara, să vorbească de „vaccinarea la chiuvetă”.

„Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică. Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat”, a declarat, la Digi24, Oancea.

Medicul a adăugat că în spațiul public se vorbește despre oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați.

IPJ Timiș a început verificări pentru clarificarea situației, a comunicat instituția.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. „Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări”
    Adicătelea ei au decretat că vaccinații ar trebui să aibă o anumită evoluție a bolii, iar dacă bolnavii nu s-au conformat, concluzia nu e că s-au înșelat ei, sau că tulpina asta nu se conformează hotărârilor OMS, CDC, Pfizer sau Arafat… ci că bolnavii au mințit când au spus că au certificatul de vaccinare ?
    Păi așa e ușor de anunțat că vaccinurile funcționează 100%, dacă pe orice vaccinat care se îmbolnăvește îl declară „fals-vaccinat”.

  2. ahaaa, deci daca cineva e vaccinat si are boala grea inseamna ca sigur nu e vaccinat :))) ba cat de copil e Oancea asta? sau cat de prosti ne crede? auzi la el „sa nu fie vorba de vaccinare la chiuveta”. „sa nu fie” ala e opinia dvs profesionala, dl.chibitar? Asa zic si eu, „sa nu fie cumva Oancea neprofesionist”. Se sesizeaza cineva sa verifice daca e asa?

  3. Ce nenorocit. In toata lumea se stie ca vaccinatii se imbolnavesc si ei. In toata lumea se stie ca vaccinatii care se imbolnavesc mor de covid ca si cei nevaccinati, ba chiar mai multi, pentru ca sunt afectati mai puternic.

    Si vine doctorul lui peste prajit, care are vaccinati bolnavi si nu ii vine sa creada. CUM? Vaccinul nu protejeaza? Pai nu protejeaza, fraiere, ca este doar propaganda. Nici macar nu este vaccin cu adevarat. Este o injectie ce contine peste 95% oxid de grafen. Doctor din boscheti, habarnist. Cand toti marii specialisti in imunologie spun ca este foarte periculos, vin la noi Gheorghita rujatul, Arahat si inca vreo cativa politruci sa ne spuna ei ce si cum. Vedeti-va de treaba.