platforma stailer prin care te programezi online la un salon funcționează și la sibiu

Poate ai auzit de Stailer de la prieteni din alte orașe, poate ai citit despre el pe internet dintr-un articol sau poate chiar încă nu știi nimic despre ce este. Dacă e vorba de ultimul caz, vei afla în continuare tot ce trebuie să știi despre această platformă.

Stailer este o platformă online unde tu cu mâna ta îți faci programări la saloanele de hair and beauty. Nu mai trebuie să suni niciodată la salon, nu mai depinzi de agenda nimănui și cu Stailer ai toate șansele să mergi la salon în fiecare zi dacă vrei, nu după zile sau chiar săptămâni. Asta pentru că tu nu cunoști într-un oraș așa mare toate saloanele existente. Deci Stailer le filtrează pe cele înscrise în platformă și ți le afișează doar pe cele care te pot primi atunci când vrei tu.

Iată cum să te programezi

Ai două posibilități, poți accesa platforma din browser-ul tău pe www.stailer.ro sau îți poți instala aplicația pe telefon, ce o găsești în Magazin Play sau App Store. În platformă totuși nu trebuie să îți creezi cont dacă vrei o programare rapidă. Selectezi pe prima pagină locația, genul tău, serviciul de hair and beauty dorit, data și ora. Apoi apeși căutare și în câteva secunde primești lista cu saloanele disponibile. De acolo tu le compari în funcție de prețuri, poze din salon sau cu alte lucrări, recenzii, locație, iar tu faci alegerea ce se încadrează în toate cerințele tale. După ce te-ai hotărât la care salon vrei să mergi, alegi stilistul, apeși rezervă și urmezi pașii până primești un link prin sms. Din acel link poți chiar și anula dacă nu mai poți ajunge, fără să ți se ceară vreun leu, fără să suni stilistul pentru a te scuza. Contul are totuși mai multe avantaje dacă îl creezi și nu te costă nimic.

Până acum Stailer era disponibil în Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, însă de curând s-a extins și către alte 3 orașe și anume Sibiu, Brașov și Constanța. Deci, dacă ai nevoie chiar azi de o programare la vopsit par in Sibiu, intră repede pe Stailer și sigur găsești un loc pe scaunul unui coafor.

Cont pe platformă sau aplicație?

Ambele îți salvează timp fiindcă nu mai trebuie să îți introduci datele personale și numărul telefon de fiecare dată când utilizezi Stailer. Contul Stailer îți permite să vizualizezi saloanele pe care le-ai vizitat deja ca să știi unde să revii dacă ți-au plăcut serviciile și poți chiar să setezi remindere programărilor, pentru a te atenționa dinainte să nu cumva să îți pierzi locul.

Stailer poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați și aici se regăsește o gamă diversificată de servicii din acest domeniu. Deci dacă simți că părul tău cam stă în toate direcțiile de o perioadă, alege serviciul de tuns barbati Sibiu și mergi când vrei ca să obții un look fresh.

Pentru a-ți face prima programare să testezi apele intră pe pagina oficială. Dacă vrei informații suplimentare poți scrie echipei la support@stailer.ro.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu