concertul de vară al celebrului andré rieu se vede la cinegold
050418, Tel Aviv: Andre Rieu in Israel. Foto: Marcel van Hoorn.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice din această vară are loc la CineGold sâmbătă, 28 august și duminică, 29 august: concertul de vară ,,Împreuna din nou‘‘ (Together again) al lui Andre Rieu.

Artistul a selectat personal cele mai bune momente din spectacolele lui și ni le prezintă într-un eveniment de aproximativ 2 ore și 20 de minute.

,,Regele valsului‘‘ ne promite secvențe de excepție din spectacolele sale de pe cele mai importante scene ale lumii. Secvențe care nu au fost făcute publice sau difuzate niciodată. André strânge în jurul său muzicieni din toate colțurile lumii în acest eveniment global grandios care în mod sigur o să ne facă să zâmbim, să cântăm sau chiar să dansăm.

Această călătorie muzicală ne poartă din București la Sao Paolo, din Instanbul la Melbourne sau Amsterdam. Vom vedea de asemenea secvențe de la reîntâlnirea lui André cu orchestra sa și momentele emoționante prilejuite de această revedere.

Spectacolul ,,Împreună din nou‘‘ (Together again) rulează exclusiv în cinematografe și este alcătuit din doua părți, cu o scurta pauză de 10 minute între ele.

Vor fi doar două proiecții: sâmbătă, 28 august, de la ora 18:30 și duminica, 29 august, de la ora 17:00. Grăbiți-vă să prindeți cele mai bune locuri!

La CineGold aveți la dispoziție patru modalități de a vă cumpăra bilete: de pe site-ul nostru www.cinegold.ro, din aplicația gratuită Cinegold (disponibilă în App Store și Google Play), de la ATM-urile din holul CineGold sau de la casieriile CineGold.

Vă așteptăm la ,,Împreuna din nou ‘‘ (Together again) un spectacol care poate fi vizionat, la CineGold, în condiții de sunet și imagine impecabile.

Ultima oră

Comentariul meu