Cel mai nou club de tenis din Sibiu - La Tennis FOX înveți să joci ca un profesionist

Sibiul s-a îmbogățit, în această vară, cu un veritabil club de tenis. Elegant, cu trei terenuri cochete și o sală de pregătire fizică, Tennis Fox este locul perfect pentru practicarea acestui sport alb. Sibienii de toate vârstele sunt așteptați să se antreneze și să se relaxeze jucând tenis pe strada Sevișului, nr. 47, în Șelimbăr, la fostul club Vektor.

Începând cu luna august a acestui an, sibienii pasionați de tenis se pot antrena la Tennis Fox în Șelimbăr. Clubul a luat viață din dorința unui tenismen de a aduce în județ un club la standarde europene. Cochet, elegant și dotat cu trei terenuri cu zgură, Tennis Fox este locul unde calitatea primează.Cel mai nou club de tenis din Sibiu - La Tennis FOX înveți să joci ca un profesionist

„Sibiul este unul dintre orașele reședință de județ din România cu cele mai puține terenuri de tenis din țară. Cred cu tărie că avem nevoie în continuare de terenuri controlate de oameni pricepuți din lumea tenisului care au viziunea și pasiunea necesare pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. Este mare nevoie de tenis în Sibiu”, spune Dan Lazăr, manager Tennis Fox. Clubul de la Șelimbăr este dotat cu o parcare, vestiare, dar și cu un spațiu unde jucătorii se pot relaxa și hidrata după o partidă de tenis.Cel mai nou club de tenis din Sibiu - La Tennis FOX înveți să joci ca un profesionist

Instructori profesioniști

Mulți copii din Sibiu joacă tenis și își doresc să facă performanță. Antrenamentele pentru competiții sunt extrem de importante, iar instructorii au un rol definitoriu în ceea ce privește evoluția lor.

Dan Lazăr, cel care a adus pe lume Tennis Fox, face parte din echipa de instructori. A intrat în lumea acestui sport la vârsta de 6 ani și până la 18 a jucat tenis de performanță. După această lungă perioadă de timp, a început să antreneze, fiind instructor în Statele Unite ale Americii. Alături de el, mai sunt alți doi instructori bine pregătiți și gata să ofere cursuri de calitate.

Tenis de club – Abonamente de membru

 

Cel mai cochet club de tenis din Sibiu pune preț pe calitatea serviciilor oferite, astfel că persoanele care doresc să joace tenis pe terenurile de aici trebuie să își facă un abonament. Practic, în baza acestuia, devii membru al clubului. Administratorul terenurilor se ghidează după un cod etic al acestui sport alb, astfel că accesul în spațiile de joc se face doar cu încălțăminte specială și echipament adecvat.

Detalii despre tarife, abonamente și programări găsiți pe paginile de Facebook sau Instagram Tennis FOX, dar și la numărul de telefon 0749 192 939.

Cel mai nou club de tenis din Sibiu - La Tennis FOX înveți să joci ca un profesionist

Teambuilding pe terenul de tenis

Tennis Fox aduce în atenția sibienilor un nou concept – Corporate Tennis, destinat angajaților care lucrează într-o echipă. Dacă vrei să pleci în „teambuilding” la tine în oraș, acum ai ocazia. Te distrezi alături de colegi, scapi de stresul acumulat peste zi și elimini cât ai clipi sedentarismul. Terenurile de tenis de pe strada Sevișului din Șelimbăr sunt deschise de luni până duminică, între orele 07:00 – 23:45.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E plin Sibiul de instructori veniti din USA…Dan Lazar nu e cumva crâșmar? Sau …politician bastinas, sau administrator la Aeroport? Na’ ca e si instructor de tenis…si inca unu “bine instruit” 🙂 Sa vedem performante…pana cand apar blocuri pe terenuri:)