video: bizon filmat cum depășește cu nesimțire o coloană la ieșirea din sibiu

Podul de pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea din Sibiu prin Broscărie, a intrat în reabilitare. În prezent, în zona respectivă se circulă alternativ, pe un singur sens, iar acest fapt duce la formarea de ambuteiaje. Șoferii sunt nevoiți să aștepte în coloană până când culoarea semaforului devine verde, însă unii dintre ei sunt atât de nerăbdători încât le taie calea, cu nesimțire, celorlalți participanți la trafic, și circulă pe „roșu”.

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției un clip video filmat cu o cameră de bord, care are drept personaj principal un „bizon”. Potrivit imaginilor, pe podul de pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea din Sibiu spre Agnita, un șofer intră în depășire pe linie continuă și înaintează în fața tuturor oamenilor din coloană care așteptau la semafor.

YouTube video

„Chiar dacă frustrarea este mare pentru toți participanții la trafic, lucrările înaintând anevoios, cu o mistrie, o lopată și o rangă, iar traficul într-o parte bună din oraș este gâtuit, marea majoritate a șoferilor se resemnează, dar nu și conducătorul automobilului VW Pasat, care pleacă în trombă încă pe când semaforul afișa culoarea roșie, depășește toată coloana de mașini, pe linie continuă, se încadrează primul pe pod și își continuă liniștit drumul”, spune cititorul Ora de Sibiu, care și-a dorit să rămână anonim.
În ultimele săptămâni, o serie de accidente rutiere au avut loc pe drumurile din județul Sibiu, cele mai recente petrecându-se luni seara pe autostradă între Aciliu și Apoldu de Jos și marți dimineața în Broscărie. În contextul numeroaselor evenimente nefericite, sibianul care a furnizat imaginile vrea să tragă un semnal de alarmă și are speranța că șoferul inconștient din imagini va fi sancționat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ala e bizon sau distrus? Daca nu e bmw, e passat, eventual diesel, „recent adus, nu bate, nu troncane” dar cu 50m de fum in spate. Cam aceeasi specie de soferi, tot cocalari de la tara.