vara e departe de a se încheia! la piscina vestala ai distracție la maxim la night pool party, cu dj dobrikan

Party-urile de vară sunt mai frumoase la piscină. Mai ales când ai muzică bună şi toată gaşca de prieteni alături. Şi cum putem încheia mai frumos acest sezon de vară dacă nu cu o petrecere de pomină, pe 28 august, la piscina Vestala?

Sâmbătă, 28 august, sunteți invitați la ceea ce organizatorii spun că va fi cea mai tare petrecere a anului, la Piscina Vestala din Veștem. “Ne-am gândit la o petrecere continuă, ca o vară fără sfârșit. Avem un DAY POOL PARTY, unde Sebastian va fi la butoane, responsabil cu muzica și buna dispoziție. Iar seara, între orele 19:00 – 02:00, vom avea NIGHT POOL PARTY, un pool party de neratat, cu RHEM și DJ Dobrikan”, spun aceștia.

Cunoscut pentru redarea și producerea de muzică techno, spargerea melodiilor, răspândirea iubirii și celebrarea vieții, și având aproape treisprezece ani de experiență ca DJ, Dobrikan vrea să definească mai degrabă decât să urmeze tendințele muzicale. Sunete dramatice, linii de bas excentrice fac ca sunetul său multistrat să arate ca o linie fină între cantitate și calitate. Nu uită niciodată să pună elementul surpriză în munca sa și de aceea este atât de apreciat în domeniu.

Accesul la petrecerea de zi se face pe baza unui bilet de intrare în valoare de 30 lei, achizitionat la intrare, iar pentru NIGHT POOL PARTY biletul va costa 50 lei, si va putea fi achizitionat la intrare. Pentru rezervări mese, doritorii sunt rugați să sune la unul din numerele : 0751 229 901 sau 0740 912 779.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Este posibilă și testarea la locație, în baza unei taxe de 30 lei/persoană.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu