șoferi beți prinși în trafic în mălâncrav și merghindeal
Foto: arhivă

Doi șoferi băuți au căzut în „plasa” polițiștilor sibieni în weekend. Unul a fost depistat în Mălâncrav, iar celălalt în Merghindeal.

Primul șofer a fost depistat în 21 august, în jurul orei 23,00, în satul Mălâncrav. Testarea alcoolscopică a indicat o valoare pozitivă. „Este vorba despre un localnic în vârstă de 47 de ani, care a prezentat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cel de-al doilea șofer a fost depistat la data de 22 august, în jurul orei 07,30, pe raza localității Merghindeal. Este vorba despre un brașovean în vârstă de 27 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar după recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu