primăria extinde spitalul de pediatrie - dsp-ul va fi mutat pe morilor

Consilierii locali trebuie să își dea acordul de principiu pentru achiziționare unui imobil de către municipalitate. Planul este ca aici să se mute Direcția de Sănătate Publică, al cărei sediu este lângă spitalul de Pediatrie. Rocada vizează de fapt extinderea spitalului și în actualul spațiu ocupat de DSP.

Primăria Sibiu dorește extinderea spitalului de Pediatrie din Parcul Astra, în condițiile în care unitatea este în proces de acreditare și sunt necesare mai multe îmbunătățiri. Soluția găsită este extinderea în actualul sediu al DSP Sibiu, lipit de clădirea spitalului. Pentru asta Primăria oferă la schimb o clădire pe care urmează să o cumpere pe strada Morilor nr. 51. clădirea are o serie de îmbunătățiri. Este proprietate privată și este structurată pe două nivele; are suprafaţa construită desfăşurată de 1188 mp (38 încăperi + toalete pe fiecare nivel), anexe în suprafaţă de 440 mp şi teren de 1889 mp.

Noile spații ce urmează a fi amenajate în actuala clădire a DSP sunt de funcționalitate sanitară, independent de construcția noului Spital de Urgență.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Puteti sa si desfiintati DSP-ul, o adunatura de incompetenti si abuzatori ai cetatenilor!