update: accident grav pe autostradă la aciliu - patru victime, una încarcerată

Un accident rutier grav s-a petrecut luni seara pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Patru persoane sunt implicate în eveniment, dintre care una este încarcerată.

UPDATE 2

Soferul autoutilitarei, cetatean strain, in varsta de 51 de ani, a fost transportat constient la spital.

Traficul rutier in zona producerii accidentului este blocat total, deviat pe DN 1, coborare Saliste.

update: accident grav pe autostradă la aciliu - patru victime, una încarcerată update: accident grav pe autostradă la aciliu - patru victime, una încarcerată update: accident grav pe autostradă la aciliu - patru victime, una încarcerată

UPDATE 1

Șoferul autoutilitarei primește îngrijiri medicale, este conștient.

update: accident grav pe autostradă la aciliu - patru victime, una încarcerată

“Polițiștii BPA A1 desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului. Traficul rutier se desfășoară restricționat, pe banda de urgență. Circulați prudent, cu viteză redusă și respectați indicațiile polițiștilor”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Știrea inițială

Accidentul rutier s-a petrecut pe autostrada A1, la kilometrul 276 pe sensul de mers Sibiu-Sebeș, la Aciliu. Un TIR, o camionetă și un autoturism sunt implicate.

update: accident grav pe autostradă la aciliu - patru victime, una încarcerată

“Din primele informații accident rutier produs între trei autoturisme și patru persoane implicate dintre care una încarcerată. ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj de descarcerare”, informează ISU Sibiu.

De asemenea intervine și un echipaj SAJ.
Intervenția se află în dinamică.

Revenim cu informații.

Ultima oră

Comentariul meu