foto: celebrul regizor american tim burton, prezent la sibiu

Celebrul regizor american, Tim Burton, s-a aflat sâmbătă seara la Sibiu pentru a vedea spectacolul „Faust” al lui Silviu Purcărete în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS).

Tim Burton a fost sâmbătă la Sibiu pentru a vedea spectacolul Faust, în regia lui Silviu Purcărete, în cadrul FITS. Marele regizor a fost invitat de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, și de directorul evenimentului, Constantin Chiriac.

La finalul spectacolului, marele regizor s-a fotografiat cu actorii Teatrului Național „Radu Stanca”.

foto: celebrul regizor american tim burton, prezent la sibiu
Ofelia Popii, alături de Tim Burton/ Sursa: Facebook

Spectacolul produs la Sibiu este considerat a fi una dintre cele mai spectaculoase și mai emoționante montări ale textului lui Goethe. Faust are multe premii naționale și internaționale, printre care premiul pentru cea mai bună interpretare feminină într-un rol principal (Ofelia Popii), și premiul pentru cea mai bună scenografie (Helmut Stürmer).

foto: celebrul regizor american tim burton, prezent la sibiu
Cristian Stanca, alături de Tim Burton

Tim Burton filmează un serial în România

Tim Burton este cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride” sau „Dark Shadows”. Acesta se află în România de câteva luni pentru că filmează „Wednesday”, un serial format din opt episoade, care continuă povestea din Familia Addams, notează urban.ro. Este una dintre cele mai mari producții care s-au filmat în ultimii ani in Romania, este realizata de Netflix în colaborare cu MGM TV și produsă în colaborare cu compania română Icon Films.

Catherine Zeta Johnes, Jenna Ortega și Luis Guzmán sunt anunțați până acum în distribuția serialului „Wednesday” care se filmează la București.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu oferă, anul acesta, o ediție hibrid, cu evenimente organizate atât online, cât și fizic.

Sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu