video: copii transportați într-o remorcă pe calea cisnădiei - șoferul e căutat de poliție

Un șofer a fost filmat în cursul zilei de joi în timp ce transporta, într-o remorcă, mai mulți adolescenți pe Calea Cisnădiei. În prezent, respectivul sector de drum este în curs de reabilitare. Imaginile video au ajuns și în atenția polițiștilor care îl caută pe conducătorul auto.

Un cititor Ora de Sibiu a trimis pe adresa redacției un videoclip în care este surprins un conducător auto care transporta, pe Calea Cisnădiei, mai mulți adolescenți într-o remorcă. Având în vedere că transportarea persoanelor în remorcă este interzisă, poliția s-a autosesizat și îl caută pe șofer.

YouTube video

„Cu privire la aceste imagini, politiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu, fiind efectuate verificări in vederea depistării conducătorului auto și luarea fata de acesta a măsurilor legale.

Menționăm faptul că, în conformitate cu articolul 109, aliniatele 1 și 2 din OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se realizează direct de către polițistul rutier ori cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate, omologate și verificate metrologic”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Atunci când va fi identificat, conducătorul auto va fi invitat la sediul IPJ Sibiu, urmând să se ia o măsură față de acesta.

Ultima oră

Comentariul meu