foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept
foto: arhivă

Lucrările de construire și amenajare a noului magazin Lidl de pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu sunt aproape gata, astfel că, în curând, sibienii vor putea să își facă cumpărăturile aici.

foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept

Noul supermarket Lidl de pe strada Rusciorului, din apropierea intersecției cu strada Râului, pe locul fostei Cazangerii, a fost construit în ritm alert. În doar câteva săptămâni s-au pus la punct detaliile exterioare, iar clădirea are un design cu totul diferit față de restul magazinelor din Sibiu.

Au fost amenajate zeci de locuri de parcare, s-au plantat copaci, iar strada din dreapta magazinului, de lângă malul Cibinului, a fost și ea amenajată, având benzi de circulație, trotuar și iluminat stradal.

foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept

Magazinul va funcționa după programul:

Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00

Duminică: 08:00 – 20:00

foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept foto: magazinul lidl de pe rusciorului, aproape gata - este construit după un nou concept

Deocamdată, pe site-ul oficial Lidl România nu a fost publicată data deschiderii noului magazin de la Sibiu. Însă, judecând după stadiul lucrărilor, sibienii nu mai au foarte mult timp de așteptat. La fel ca la toate inaugurările, Lidl vine în atenția cumpărătorilor cu o serie de produse alimentare și nealimentare la preț redus.

Ultima oră

Comentariul meu