bătaie pe câmp în loamneș - „unchiul meu a fost lovit cu o bâtă în cap, a fost internat în spital”
FOTO Arhiva

Scene cumplite în localitatea sibiană Loamneș. Patru bărbați s-au încăierat pe câmp, unul dintre ei fiind lovit cu o bâtă în cap. Se pare că certurile au pornit din cauza unei bucăți de pământ și n-ar fi pentru prima dată când izbucnește un scandal între ei.

Patru bărbați s-au luat la ceartă, la finalul lunii iulie, pe o pășune din localitatea Loamneș. Nepotul unuia dintre cei implicați a povestit, pentru Ora de Sibiu, de la ce a pornit totul.

„Acum o lună, în data de 21 iulie, a avut loc o tentativă de omor. Trei bărbați au agresat un om pe câmp, acesta a fost lovit cu o bâtă în cap și a suferit mai multe fracturi. Acesta a fost internat în spital, în stare gravă. Totul a pornit de la o pășune de oi. De zona respectivă ar trebui să se ocupe primăria și să împartă terenul cetățenilor pentru a nu mai exista astfel de dispute”, povestește Marius, nepotul victimei.

În urma acestui incident, victima, în vârstă de 30 de ani, a fost internată în spital. În prezent este acasă, însă mai are nevoie de recuperare, potrivit sibianului.

Acesta spune că nu este pentru prima dată când apare un scandal pe tema respectivei pășuni, însă de această dată, lucrurile au degenerat.

Plângeri penale la poliție

Atât omul care și-a luat o bâtă în cap, cât și unul dintre ceilalți bărbați, au depus plângeri penale în data de 22 iulie la poliția din Ocna Sibiului. Fiecare se reclamă de loviri și alte violențe.

„La poliția orașului Ocna Sibiului există două plângeri penale, în ambele cazuri fiind efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu sub aspectul infracțiunii de loviri și alte violențe”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu