trafic aglomerat pe dn 1 din cauza unor accidente produse lângă sibiu și alba-iulia

Traficul este blocat la ieșirea din Alba-Iulia către Turda din cauza unui accident produs pe DN 1. Un alt accident a avut loc tot pe DN 1 în apropierea orașului Sibiu. Acolo, circulația mașinilor este îngreunată, anunță administratorii drumurilor.

Ambele accidente au avut loc joi dimineață pe DN 1. Potrivit autoritățile pe DN 1, la ieșirea din orașul Alba-Iulia către Turda, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

În urma impactului o persoană a fost rănită ușor. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt ridicate.

De asemenea, pe DN 1, între localitățile Sibiu și Veștem, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tir. În urma impactului, tirul a lovit un stâlp de pe marginea drumului, care a căzut pe șosea și ocupă prima bandă a sensului de mers Sibiu – Veștem.

Din primele verificări nu au rezultat victime. Valorile de trafic sunt în creștere.

“Evenimentul rutier s-a produs pe sensul Sibiu – Vâlcea, pe fondul neasigurării de către șoferul platformei la schimbarea benzii de mers, lovind astfel autoturismul care circula pe banda 1, pe același sens. Mașina a fost proiectată într-un stâlp care a căzut pe carosabil, ocupând banda 2 de deplasare a ambelor sensuri de mers. Pentru aprox. 50 de minute traficul s-a desfășurat pe un o singură bandă de mers, pe fiecare sens. Șoferul platformei este un sibian de 58 de ani, iar al autoturismului este un cetățean străin, de 62 de ani.”, a transmis IPJ Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu