medic stomatolog decedat - a fost implicat într-un accident de motor în sibiu
Sursa: Facebook

La începutul lunii iulie, un bărbat a fost implicat într-un accident grav petrecut în municipiul Sibiu. Acesta a fost transportat, pe atunci, la spital, fiind în comă. La mai bine de o lună distanță, bărbatul a decedat.

În data de 9 iulie, un accident rutier a avut loc la intersecția străzilor Negoiu și Moldoveanu, între un autoturism și o motocicletă. Impactul a fost atât de violent încât motociclistul a intrat în comă. DETALII DESPRE ACCIDENT AICI

Starea lui a fost extrem de gravă, astfel că timp de mai bine o lună bărbatul a luptat să rămână în viață. Fratele acestuia a anunțat, miercuri seara, că motociclistul a decedat.

„La mai bine de o lună după un accident în care un șofer neatent nu a acordat prioritate, iubitul meu frate a părăsit lumea aceasta. Zâmbea mereu și dorea tot timpul sa fie bun în ceea ce face și reușea asta. O să îi simt lipsa atât eu, cât și toate persoanele dragi și ma voi gândi mereu la cât de minunat era. Regret fiecare clipă care nu am petrecut-o alături de el. Aveți grija de voi, trăiți viața și iubiți-i pe cei dragi, nu știm niciodată când nu vom mai avea ocazia!”, a scris fratele motociclistului într-o postare publică pe Facebook.
Motociclistul avea 35 de ani și era medic stomatolog.
Sursa: Facebook/Beldean Adrian Ciprian

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu