arestat la domiciliu fiindcă a condus o mașină fără permis în șura mică
foto arhivă

Un sibian a fost arestat la domiciliu, după ce polițiștii l-au prins conducând un autoturism neînmatriculat și cu numere false, neavând permis de conducere.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control în trafic, în localitatea Șura Mică, un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul era condus de bărbat în vârstă de 39 de ani, localnic, care nu deținea permis de conducere. Totodată, cu privire la mașină s-a stabilit că nu este înmatriculată și are aplicat număr fals de înmatriculare”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui auto neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, fiind luată și măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Acesta a fost prezentat ieri, 18 august, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Comentariul meu