foto: tir înfipt în parapet pe autostradă la cristian

Un eveniment rutier a avut loc, miercuri după-amiaza, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localității Cristian. Un TIR încărcat cu cărucioare de cumpărături s-a înfipt în parapet.

UPDATE

În jurul orei 17:45, s-a început operațiunea de ridicare a TIR-ului de pe autostradă. Traficul a fost deviat prin DN1 la Săliște.

Știrea inițială

foto: tir înfipt în parapet pe autostradă la cristian foto: tir înfipt în parapet pe autostradă la cristian

Potrivit primelor informații, evenimentul rutier, s-a petrecut între Săliște și Sibiu, pe autostrada A1, în zona viaductului de la Cristian, în jurul orei 14:20. În prezent se circulă îngreunat. „Un autotren a intrat in parapetul lateral. Banda 1 și banda de urgență sunt restricționate. Se circulă îngreunat pe banda de viteză”, spun reprezentanții DRDP Brașov.

foto: tir înfipt în parapet pe autostradă la cristian foto: tir înfipt în parapet pe autostradă la cristian foto: tir înfipt în parapet pe autostradă la cristian

TIR-ul circula pe direcția Sebeș – Sibiu. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, acesta a ieșit de pe partea carosabilă și capul tractor al acestuia a rămas suspendat peste viaduct. „Pompierii militari ai ISU Sibiu au intervenit prompt cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și automacaraua pentru repunerea ansamblului TIR pe carosabil. Din primele informații șoferul TIR -ului s-a autoevacuat până la sosirea forțelor și e conștient și cooperant. De asemenea, potrivit informațiilor furnizate de la fața locului nu există risc de incendiu. TIR-ul este încărcat cu cărucioare pentru cumpărături”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La ora producerii accidentului rutier ploua, iar carosabilul era umed și alunecos.

Ultima oră

Comentariul meu