bărbat din republica moldova fără permis, implicat într-un accident la șura mare
foto: arhivă

Un bărbat din Republica Moldova a fost implicat într-un accident rutier pe DN14 la Șura Mare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu avea permis de conducere.

„La data de 17 august, în jurul orei 15:20, pe DN 14, la intersecția cu str. Hamba din Șura Mare, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, șoferul unei autoutilitare a pătruns în drumul național fără a se asigura și a acorda prioritate unui autoturism care circula pe acest segment de drum și a intrat în coliziune cu acesta. Din fericire, în urma accidentului a rezultând avarierea celor două autovehicule”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul care conducea autoutilitara, în vârstă de 32 de ani, din Republica Moldova, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoutilitara condusă de acesta are înmatricularea suspendată ca urmare a expirării inspecției tehnice periodice și nu are încheiată poliță RCA pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terților prin accidente de circulație valabil.

Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele obținute fiind negative.
Cercetările în acest dosar sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ultima oră

Comentariul meu