tentativă de omor la cristian - femeie lovită cu toporul peste mâini și picioare de fostul iubit
foto: arhivă

Din cauza geloziei, un bărbat aproape că și-a omorât fosta iubită. S-a întâmplat în urmă cu o săptămână, la doi pași de municipiul Sibiu, în localitatea Cristian. Individul a lovit-o pe femeie cu un topor peste mâini și picioare, motiv pentru care aceasta a avut nevoie urgentă de spitalizare. În urma celor întâmplate, bărbatul a fost mai întâi reținut, după care arestat preventiv.

Lovită cu toporul din cauza geloziei

O femeie în vârstă de 24 de ani a ajuns la spital marțea trecută după ce fostul concubin a lovit-o violent peste mâini și picioare cu un topor. Sursele Ora de Sibiu spun că bărbatul a recurs la acest gest de violență fiind orbit de gelozie.

În urma celor întâmplate, femeia a fost rănită grav, astfel că s-a prezentat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. „Pacienta a fost diagnosticată cu multiple fracturi, contuzii și plăgi contuzie, fiind internată pe Secția de Ortopedie”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

La o săptămână distanță, tânăra se află în continuare în spital.

Arestat preventiv. Individul a făcut contestație

În aceeași zi în care a lovit-o, bărbatul s-a prezentat la sediul IPJ Sibiu unde și-a recunoscut faptele. Sursele spun că individul a venit la secție însoțit de fratele său. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a propus dispunerea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului L.M., cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, prev. şi ped. de art. 32 din C.p., rap. la art. 188 al. 1 și 2 din C.p., cu aplicarea art. 41 al. 1 din C.p., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 11.08.2021, până la data de 09.09.2021, ora 24,00 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt publicată pe site-ul Portalului Instanțelor.

Bărbatul nu a fost mulțumit de decizia arestului, astfel că a făcut contestație. Curtea de Apel Alba Iulia a soluționat ca nefondată contestația inculpatului împotriva încheierii penale, astfel că acum acesta trebuie să plătească și 150 de lei pentru cheltuielile de judecată.

Inculpatul și concubina lui au cerut ajutor după ce le-a luat foc casa acum câteva luni

În urmă cu câteva luni, inculpatul Mircea L. și concubina lui Roxana cereau ajutorul sibienilor pentru a-și repara casa mistuită de flăcări într-un incendiu. Pe atunci, bărbatul a vorbit cu reporterul Ora de Sibiu despre tragicul eveniment. DETALII DESPRE ACEST SUBIECT AICI.

Ultima oră

Comentariul meu