șofer căutat de poliție - a făcut accident în centrul sibiului și a fugit
foto arhivă

Un șofer care a făcut accident luni noapte la Sibiu este căutat de poliție. Acesta a fugit de la fața locului imediat după producerea evenimentului rutier și a abandonat mașina.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu caută persoana care în cursul nopții de 17 august a fost implicată într-un accident rutier și a părăsit imediat locul acestuia.

„În fapt, la data de 17 august, în jurul orei 00:50, șoferul unui autoturism condus pe str. 9 Mai din direcția str. Regele Ferdinand spre str. Constituției, în această intersecție pătrunde fără a acorda prioritate unui autoturism care circula pe str. Constituției, intră în coliziune cu acesta și părăsește imediat locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției rutiere. Un pasager din mașina condusă pe str. Constituției, în vârstă de 59 de ani, din Ocna Sibiului, a fost ușor rănit”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La scurt timp, polițiștii rutieri au identificat autoturismul implicat în accident urmând a fi identificată și persoana care l-a condus în momentul producerii evenimentului rutier. Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri.

Ultima oră

Comentariul meu