scandal după un accident în benzinărie la sibiu - șoferul era beat
FOTO: arhivă

Jandarmii au intervenit luni dimineața într-o benzinărie de pe strada Henri Coandă din Sibiu pentru a-i ajuta pe polițiștii sibieni să aplaneze un conflict izbucnit între doi șoferi implicați într-un accident rutier.

Luni dimineața, în jurul orei 05:07, pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, pe sensul de mers strada Macaralei spre strada Oțelarilor, în dreptul unei stații de alimentare cu combustibil s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Polițiștii Biroului Rutier care s-au deplasat la fața locului, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 36 de ani în timp ce conducea mașina pe segmentul de drum anterior menționat, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat în benzinărie, autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Sibiu. În urma accidentului, acesta din urmă a fost rănit.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul șoferului care a părăsit partea carosabilă valoarea indicată a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Întrucât la fața locului, o parte din cei implicați în accidentului rutier erau recalcitranți, a fost solicitat sprijinul I.J.J. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu