ședință extraordinară la consiliul județean sibiu - decizii de ultim moment legate de fits
Foto Paul Baila

Consilierii județeni sunt chemați la o ședință extraordinară. Li s-a prezentat un proiect ce are legătură cu organizarea FITS din acest an- pentru câteva dintre evenimentele din cadrul Festivalului Consiliul Județean va pune la dispoziție Sala Thalia și biblioteca ASTRA, instituții aflate în subordinea sa.

Ediția din acest an a Festivalului se va desfășura într-o versiune hibrid, în care spectacolele prezentate fizic în Sibiu și cele prezentate digital își vor da întâlnire sub semnul speranței.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) 2021 va readuce în fața comunității noastre, precum și a turiștilor din țară și străinătate, ambianța unică și energia debordantă a spectacolelor în săli și în aer liber ca un semnal de încredere și optimism. Totodată, ca urmare a audiențelor înregistrate pe durata FITS Online 2020, precum și pe parcursul celorlalte șase luni de reluări ale evenimentelor (iulie – decembrie 2020), Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu își propune să continue această identitate digitală a festivalului, oferind și în acest an iubitorilor de artele spectacolului din România și din întreaga lume, care nu au posibilitatea să ne fie alături în Sibiu, posibilitatea de a viziona spectacole marcante ale scenei românești și internaționale.
Prin adresa înregistrată la sediul Consiliului Județean Sibiu sub nr. 17831/11.08.2021, Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu ne-a solicitat, în vederea organizării în cele mai bune condiții a acestei ediții complexe, sprijinul în sensul punerii la dispoziție a Sălii Thalia cu spațiile aferente, precum și a Sălii de festivități din incinta Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, în perioada 18-30 august 2021”, se arată în proiectul de hotărâre supus votului consilierilor județeni.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu