lenjerie intimă pentru toate siluetele

Orice femeie vrea să se simtă frumoasă și nimic nu se compară cu plăcerea de a cumpăra lenjerie intimă nouă, în care să te simți confortabil și sexy. Poți face asta alegând modelul care ți se potrivește, ținând cont de câteva trucuri:

  1. Opțiuni

Poți să te orientezi către varianta body (o mai poți întâlni și sub denumirea de teddy) sau corset și slip, care este perfectă pentru ocazii speciale, în doi, sau o poți folosi foarte bine pe sub rochii de zi , de exemplu. O altă variantă ar fi sutienul-bustieră, care poate fi în întregime din dantelă sau doar parțial. Pentru acasă poți să alegi și varianta rochie (lungă sau scurtă), depinde de preferințe, dintr-un material fin precum satinul sau mătasea, dar și o  salopetă comodă pentru un look jucăuș.

  1. Tipul corpului

Când vorbim despre lenjerie, nu există o mărime care să se potrivească tuturor femeilor. Trebuie să îți cunoști corpul foarte bine și să te adaptezi.

Unui corp în formă de triunghi i se potrivesc piesele care atrag atenția în partea de sus, pentru a crea echilibru. Poți să alegi lenjerie intima de la Fashion Days , mai strânsă în jurul sânilor, de tipul baby doll.

Dacă te încadrezi la tipologia triunghi cu vârful în jos, trebuie să alegi un sutien multifuncțional care susține și are bretele care pot fi puse în jurul gâtului. Evită varianta cu burete pentru că vei avea și mai mult volum și este de dorit să îl diminuăm.

Formei ovale i se potrivește un body cu efect modelator, pentru că e necesar să strângem puțin zona din jurul abdomenului, dar nu dai greș nici dacă folosești o cămașă cu o lungime până deasupra genunchilor.

Silueta clepsidră este cea mai avantajată și se poate bucura de aproape orice tip de lenjerie, de la deux-pièces la body, portjartier, corset sau un chilot cu talia înaltă, din diferite materiale.

Ai corp dreptunghiular? Mizează pe o pereche de slip cu talia înaltă, care neapărat să strângă și o bustieră, pentru că în acest caz trebuie evidențiată talia.

  1. Sezonul

Schimbarea sezonului impune și schimbarea lenjeriei. Când este mai frig trebuie să investești în piese din materiale puțin mai groase precum bumbacul sau lenjerie care să-ți protejeze spatele, mai ales dacă trebuie să te miști mult pe afară. Un body din acest material ar fi ideal. Vara, în schimb, te îmbie să achiziționezi piese cu texturi care îți lasă pielea să respire precum tul, mătase, dantelă sau satin. Nu uita să achiziționezi și câteva sutiene cu bretele detașabile pentru topurile sau rochiile care îți lasă umerii goi și neapărat câteva articole nude, fără cusături, pentru hainele albe. În niciun caz nu te gândi să le iei tot albe pentru că efectul va fi exact opus celui dorit.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu