rosinni, magazinul din sibiu dedicat exclusiv domnilor într-o nouă locație - eleganța produselor e aceeași

Rosinni este brand-ul deja cunoscut domnilor care și-au dorit vreodată un costum de calitate. 100% sibian, pornind de la concep până la execuție, brand-ul Rosinni se găsea până acum pe strada Tribunei. Magazinul s-a mutat pe strada General Magheru nr.42, într-o locație de aproape trei ori mai mare.

Dacă înainte clienții Rosinni intrau într-un magazin de aproximativ 30 de metri pătrați, acum noua locație oferă un spațiu de 90 de metri pătrați. Implicit, asta înseamnă mai multe produse expuse și un confort crescut al clientului care intră în magazin. ”Putem expune acum de trei ori mai mult. Avem mai multe costume, mai multe sacouri, în culori mai multe. Și contează acest lucru pentru că altfel se alege o haină atunci când o vezi în realitate, vezi culoarea pe viu, simți textura. Ne-am dorit asta pentru clienții noștri, iar acum am putut să oferim”, spune Ovidiu Ilie, managerul Rosinni.

YouTube video

La Rosinni bărbații vor găsi mereu ceea ce caută- de la costume elegante și de ocazie, la cămăși casual, papioane, butoni, cravate, batiste de mătase. ”Pandemia nu a schimbat decât locația magazinului și faptul că putem expune o gamă mai largă de modele. În continuare ne adresăm bărbaților, iar la noi se găsesc produse realizate exclusiv de noi, în Sibiu. Ce s-a schimbat totuși față de acum un an și ceva este cerința în ceea ce privește culorile. Acum se caută mai mult culorile foarte deschise, bejul, cremul, rozul deschis. Avem toată gama de culori și modele. De la costumul clasic, până la unele mai casual, care pot fi purtate de exemplu cu un tricou și teniși”, spune Ovidiu Ilie.

rosinni, magazinul din sibiu dedicat exclusiv domnilor într-o nouă locație - eleganța produselor e aceeași rosinni, magazinul din sibiu dedicat exclusiv domnilor într-o nouă locație - eleganța produselor e aceeași

Brand-ul Rosinni a demonstrat de-a lungul anilor că la Sibiu se face îmbrăcăminte de calitate. Este o afacere de familie care s-a dezvoltat în timp fără să facă rabat de la oferta către client. POVESTEA BRAND-ULUI 100% SIBIAN, AICI

rosinni, magazinul din sibiu dedicat exclusiv domnilor într-o nouă locație - eleganța produselor e aceeași

Dacă aveți nevoie de un costum, un sacou sau accesorii bărbătești, acum le găsiți pe strada General Magheru la numărul 42.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. BUNA ZIUA EU AM CUMPARAT DE LA DVS.SI SUNTEM FF MULTUMITI DE CALITATE SI SERVIRE IREPROSABILA.VA RECOMAND CU INCREDERE TUTUROR! ZI FRUMOASA!