începutul valului patru - trei sibieni internați la ati covid

De mai bine de o săptămână numărul infectărilor cu coronavirus crește zilnic. La Terapia Intensivă Covid din Sibiu au fost zile bune în care nu a mai fost niciun pacient internat. Apoi, a fost ocupat un loc. Însă, se pare că începutul valului patru crește și numărul celor care au nevoie de terapie intensivă la Sibiu. În ultimele 24 de ore numărul celor internați aici s-a triplat.

Dacă joi, 12 august, la ATI covid era internat un pacient, vineri numărul acestora a crescut la 3. din fericire însă, în cele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la Sibiu, asociat covid.

În schimb, a crescut numărul infectărilor. Joi au fost 6, vineri 8. Și la nivel național vineri s-a înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi din ultimele luni- 383

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26574 ( 8 persoane confirmate în ultimele 24 de ore) de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21468 de persoane, iar 1070 persoane au decedat (0 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 20 persoane, dintre care pe ATI 3 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 561 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 535 persoane aflate în carantină și un număr de 30 persoane în izolare.

 

Ultima oră

Comentariul meu