filme, concerte și tradiții - toate în evenimentele weekend-ului la sibiu

Se anunță încă un final de săptămână călduros la Sibiu. Nu e problemă, pentru că majoritatea evenimentelor sunt organizate în aer liber. Se anunță petreceri, concerte, dar și evenimente are aduc în plin plan tradițiile. Nici copiii nu sunt lăsați deoparte, așa că toate categoriile de vârstă vor simți că e weekend.

Finalul de săptămână începe cu un concert Dirty Nano. Petrecerea începe vineri seara, la ora 18, la Symphony by the Lake. Dress Code-ul e ”Alb” sau măcar pe jumătate.

Muzeul ASTRA, este, ca de obicei, gazda perfectă pentru finalul de săptămână. Aici are loc Târgul Creatorilor Populari din România. Vor participa 200 de meșteri populari care aduc la Sibiu creații tradiționale. Detalii despre eveniment, AICI filme, concerte și tradiții - toate în evenimentele weekend-ului la sibiu

Arini Fest Cinema se întoarce în Parcul Sub Arini cu filme unul și unul. Programul și proiecțiile ce vor putea fi urmărite se găsesc AICI. 

 

Atelierul de creat povești- Caracatița din adâncuri îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 10. Caracatițele trăiesc în mări și oceane, corpul lor fiind format din 8 tentacule. Diana Ribana vă propune să confecționați împreună cu ea un ornament pentru a vă decora ușile din casă, care face un zgomot plăcut atunci când este atins.

Tot la Gong, dar duminică de la ora 10, Aurelia Călinescu îi așteaptă pe copii la Atelierul de meșterilit- Păpușă pe tijă – Harap Alb. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos.

Calfele Călătoare au revenit în Piața Huet. Pot fi văzute cum trebăluiesc în curtea Catedralei Evanghelice, sâmbătă și duminică, de la ora 10.

filme, concerte și tradiții - toate în evenimentele weekend-ului la sibiu

Dar, oricând este timp pentru un film bun. La Cinegold asta se găsește mereu: filmele momentului. Și sunt programate proiecții atât animate, pentru copii, cât și de aventură, SF, horro, pentru cei mai mari: Luca, Patrula Cățelușilor, Noaptea judecății eterne, Wrath of Man- furia unui om periculos, Eliberează-l pe Guy, Furios și Iute 9. Programul complet, AICI 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu