video sibian, la un pas de tragedie pe valea oltului - i-a apărut o mașină în cale

Valea Oltului este o adevărată ”capcană” pentru șoferi. Din păcate însă, de multe ori, pentru cei care circulă regulamentar și sunt loviți în plini de teribiliști care probabil nu știu sau nu vor să respecte regulile de circulație. Același lucru i s-a întâmplat și unui sibian care a trecut razant pe lângă un eveniment nefericit.

Acesta venea către Sibiu, când, înainte de intrarea în Boița, o mașină i-a apărut în față. Deși era linie dublă continuă, deci depășirea este interzisă, celălalt șofer a făcut totuși această manevră. Înaintea lui trecuseră două TIR-uri, deci și spațiul pentru a reveni pe banda lui a fost destul de limitat.

Din fericire însă, de data aceasta, totul s-a terminat cu bine. De foarte multe ori însă, pentru câteva secunde câștigate, se pierd vieți.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. din nefericire mama prostilor este gravida tot timpul…din punctul meu de vedere astia trebuiesc opriti , de judecata nu se mai pune problema si trasi direct in țeapa…

  2. “Din păcate însă, de multe ori, pentru cei care circulă regulamentar și sunt loviți în plini de teribiliști care probabil nu știu sau nu vor să respecte regulile de circulație.”