sală de jocuri din sibiu spartă de trei tineri - au cheltuit banii furați
FOTO arhivă

Trei tineri din Sibiu au intrat într-o sală de jocuri de pe strada Rahovei de unde au furat o casetă plină cu bani. după ce s-au văzut cu zeci de mii de lei în mână au plecat la cumpărături. polițiștii i-au găsit încă și au recuperat banii rămași și bunurile cumpărate.

La data de 10 august, în jurul orei 07:00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în cursul nopții persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială din oraș de unde au sustras o cutie de valori. Prejudiciul total estimat este în valoare de 24.000 lei.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii de la investigații criminale au fost identificați trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 15 – 18 ani, bănuiți de săvârșirea acestei fapte.

În cadrul anchetei, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului creat, respectiv 6.000 de lei și bunuri (telefoane mobile, articole vestimentare și bijuterii) achiziționate din banii sustrași.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ultima oră

Comentariul meu