anvers beauty studio, cel mai nou salon de înfrumusețare din sibiu

Orice femeie are nevoie de câteva clipe de relaxare! Grija pentru propriul ten, păr sau corp ne menține frumusețea naturală, dar și sănătatea fizică. Sfârșitul lunii iulie a adus și mai multă frumusețe în Sibiu, odata cu lansarea Anvers Beauty Studio, cel mai nou salon de înfrumusețare din oraș. Elegant, cochet, cu o atmosferă mereu prietenoasă, Anvers Beauty Studio vine pe piața de beauty din Sibiu cu o paletă variată de servicii de frumuseţe: remodelare corporală, make-up profesional, cosmetică și masaj.

anvers beauty studio, cel mai nou salon de înfrumusețare din sibiu

Frumusețe naturală 

O tunsoare nouă? Un tratament pentru ten? Sau poate un masaj de relaxare?  Anvers Beauty Studio vă așteaptă cu o gamă inedită de servicii de înfrumuseţare, într-o ambianță plăcută și plină de rafinament. Echipa de specialiști, aparatura performantă concepută special pentru clinicile de beauty, consilierea personalizată la începutul fiecărei proceduri de remodelare corporală, sunt doar câteva dintre serviciile pe care Anvers Beauty Studio le pune la dispoziția clienților. ,,Echipa noastră de profesioniști este tânără, dinamică, specializată în servicii de înfrumusețare. Pentru că ne dorim să fim tot timpul în pas cu noutățile din domeniu și mereu pregătiți pentru clienții noștri, personalul participă periodic la seminariile de perfecționare oferite de partenerii noștri, și nu numai”, precizează Adrian Albu, managerul Anvers Beauty Studio.

anvers beauty studio, cel mai nou salon de înfrumusețare din sibiu

Servicii variate şi produse de calitate

Atenţia pentru client, experiența echipei, pasiunea, produsele de calitate folosite, precum Bioline sau Wella, sunt doar o parte dintre atuurile salonului. 

Anvers Beauty Studio vine cu o veste bună și pentru domni, serviciile salonului fiind concepute atât pentru femei, cât și pentru bărbați. ,,Promovăm și valorificăm frumusețea naturală și respectul față de fiecare client. Cei care ne vor trece pragul vor descoperi pasiune, profesionalism, determinare, entuziasm și seriozitate, aceastea fiind valorile din care s-a născut salonul Anvers Beauty Studio”, explică Adrian Albu conceptul celui mai nou salon de frumusețe din Sibiu. anvers beauty studio, cel mai nou salon de înfrumusețare din sibiu

Cosmetică, lifting facial, epilare defintivă, criolipoliză, cavitație/drenaj limfatic, masaj profesional anticelulitic, masaj terapeutic sau reflexoterapie sunt doar câteva dintre serviciile cu care noul centru de înfrumuseţare din Sibiu îşi aşteaptă clienţii. 

 

Salonul Anvers Beauty Studio se află pe strada Justiției, Nr. 22. Pentru programări, echipa vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0768.887.525. 

De asemenea îi puteți urmări și pe pagina de Facebook și pagina de Instagram, unde le puteți vedea atât activitatea, cât și pentru a afla mai multe informaţii despre salon.anvers beauty studio, cel mai nou salon de înfrumusețare din sibiu

 

 

Ultima oră

Comentariul meu